Utbildningar och kurser

Här hittar du hela vårt kursutbud inom Supported Employment, IPS, Supported Education och FIT. Boka plats direkt eller kontakta oss för uppdragsutbildningar!

Behöver din verksamhet ett anpassat upplägg? Kontakta oss direkt!

Misa Kompetens

08-509 102 30info@misakompetens.se
Illustration

"Jag lärde mig hur man arbetar metodiskt utifrån Supported Employment. Kursdagarna gav möjlighet att reflektera över arbetet jag gör varje dag. Ledarna fick oss att våga tänka annorlunda och utveckla egna idéer”

Tidigare kursdeltagare

”Det märks att kursledarna har jobbat hardcore med Supported Employment – många praktiska och jordnära exempel från verkligheten”

Tidigare kursdeltagare

"Vi har varit så nöjda att vi fortsatt anlita Misa Kompetens i flera år. Nu är vi inne på femte året och fokus ligger på IPS.”

Uppdragsgivare

En grupp sitter runtom ett bord och lyssnar på en talare som står upp och stödjer händerna på bordet

Våra utbildare och handledare

Våra utbildare, kursledare och handledare har själva en yrkesbakgrund som arbetskonsulenter, arbetsterapeuter, chefer och pedagoger. Vår drivkraft är att göra skillnad och se andra utvecklas!
Mer om oss
Flera personer som sitter på rad i en föreläsningssal och deltar i en utbildning i Supported Employment. Fokus ligger på händerna som antecknar med pennor, inga ansikten syns i bild.

Uppdragsutbildningar

Behöver din verksamhet ett anpassat upplägg? Vi skräddarsyr utifrån er verksamhet och aktuella behov. Kontakta oss för dialog!

Telefon: 08-509 102 30
Epost: info@misakompetens.se
Kontakta oss!