Utbildningar och kurser

Här hittar du hela kursutbudet hos Misa Kompetens. Vi anordnar utbildningar inom Supported Employment, IPS, Supported Education och FIT.

Behöver din verksamhet ett anpassat upplägg? Kontakta oss för dialog!

Misa Kompetens

08-509 102 30info@misakompetens.se
Illustration

”Kursdagarna gav möjlighet att reflektera över arbetet jag gör varje dag. Jag lärde mig hur man arbetar metodiskt utifrån Supported Employment. Det var givande att höra och lära av andras erfarenheter. Ledarna fick oss att våga tänka annorlunda och utveckla egna idéer”

”Det märks att kursledarna har jobbat hardcore med Supported Employment – många praktiska och jordnära exempel från verkligheten”

"Vi har varit så nöjda att vi fortsatt anlita Misa Kompetens år. Nu är vi inne på femte året och fokus ligger på IPS.”

”En sak vi uppskattade är handledarens utmanande men varsamma sätt att ställa frågor. Det behövs för att utmana sig själv och gruppen att ta steg framåt”

En grupp sitter runtom ett bord och lyssnar på en talare som står upp och stödjer händerna på bordet

Våra utbildare och handledare

Våra utbildare, kursledare och handledare har själva en yrkesbakgrund som arbetskonsulenter, arbetsterapeuter, chefer och pedagoger. Vår drivkraft är att göra skillnad och se andra utvecklas!
Mer om oss
Flera personer som sitter på rad i en föreläsningssal och deltar i en utbildning i Supported Employment. Fokus ligger på händerna som antecknar med pennor, inga ansikten syns i bild.

Uppdragsutbildningar

Behöver din verksamhet ett anpassat upplägg? Vi skräddarsyr utifrån er verksamhet och aktuella behov. Kontakta oss för dialog!

Telefon: 08-509 102 30
Epost: info@misakompetens.se
Kontakta oss!