Våra utbildningar

Här hittar du våra utbildningar inom Supported Employment, IPS och Supported Education. Boka plats direkt eller kontakta oss för uppdragsutbildningar.

Behöver din verksamhet ett anpassat upplägg? Kontakta oss!

Misa Kompetens

08-509 102 30info@misakompetens.se
Flera personer som sitter på rad i en föreläsningssal och deltar i en utbildning i Supported Employment. Fokus ligger på händerna som antecknar med pennor, inga ansikten syns i bild.

Uppdragsutbildningar

Behöver din verksamhet ett anpassat upplägg? Vi skräddarsyr uppdragsutbildningar utifrån aktuella behov. Kontakta oss på
08-509 102 30 eller info@misakompetens.se
Kontakta oss
1 A007 BIG B WEBB

Våra utbildare och handledare

Våra utbildare och handledare har själva en yrkesbakgrund som arbetskonsulenter, arbetsterapeuter, chefer och pedagoger. Vår drivkraft är att göra skillnad och se andra utvecklas!
Mer om vår kompetens

Behöver ni en utbildning mer anpassad för er verksamhet?

Vi skräddarsyr uppdragsutbildningar utifrån aktuella behov. Kontakta oss på 08-509 102 30 eller info@misakompetens.se, eller använd formuläret här.

"Utbildningen lärde mig att arbeta metodiskt utifrån Supported Employment. Utbildarna utmanade oss att våga tänka annorlunda och utveckla egna idéer”

Tidigare utbildningsdeltagare

”Det märks att utbildningsledarna har jobbat hardcore med Supported Employment – många praktiska och jordnära exempel från verkligheten”

Tidigare utbildningsdeltagare

"Vi har varit så nöjda att vi fortsatt anlita Misa Kompetens i flera år. Nu är vi inne på femte året och fokus ligger på IPS”

Uppdragsgivare

”Vår utbildare i Supported Employment var bra på att föreläsa och skapa engagemang och intresse. Han gav även bra svar på våra frågor och att leda gruppen i diskussioner”

Tidigare utbildningsdeltagare

”Jag tar främst med mig alla de konkreta tips som gavs kring att kontakta arbetsgivare. Det var precis det jag behövde!”

Tidigare utbildningsdeltagare